Træfældning - Rudersdal Have
træfældning
træfældning
træfældning
træfældning
træfældning
træfældning
topbeskæring
træfældning

Træfældning

Vi tilbyder rigtig gerne at hjælpe med træfældning og topkapninger. Vi har folk med mangeårig relevante erfaring, og nødvendige kurser, inden for træfældning og topkapning.

Nogle gange er det enkelt at fælde et træ. I virkeligheden er det så alligevel ikke helt så enkelt endda, da der eksempelvis både skal tages højde for træets hældning, og de omkringliggende omgivelser. Er der ydermere et hus eller andre bygninger inden for træets faldradius, kompliceres opgaven yderligere, og der skal tages nogle sikkerhedsmæssige foranstaltninger herfor – inden opgaven først rigtig påbegyndes.

Vi har prøvet det før, og vi gør et godt stykke arbejde. Derfor har vi også det nødvendige udstyr som skal til, for at løse opgaver med fældning og topkapning af både større og mindre træer.

Vi sætter en ære i at få opgaven løst, til den aftalte tid, og den aftalte pris.

Selve oprydningen efter træfældningen eller topkapningen, kan vi naturligvis også tilbyde at hjælpe med. Dette gælder fx også, hvis I ønsker at den tilbageværende stub efter fældning, skal rodfræses.

Vi arbejder i følgende områder: Birkerød, Holte, Hørsholm, Nærum, Rudersdal, Rungsted, Sandbjerg, Skodsborg, Trørød, Vedbæk og Virum.

Overblik

Vi har oplistet nogle eksempler på ydelser i haver, som vi kan tilbyde at udføre:

  • Træfældning
  • Topkapning
  • Opstamning
  • Opskæring
  • Rodfræsning/Stubfræsning
  • Oprydning
  • Bortskaffelse

Medmindre I selv ønsker at beholde træet efter fældning, er ovenstående naturligvis baseret på, at vi også foretager oprydning og bortskaffelse i forbindelse med vores arbejde, så der ikke er dig noget overladt.

Kontakt os gerne for tilbud

Google

error: Indholdet er beskyttet