Hækklipning

hækklipning
hækklipning

Hækklipning

Vi tilbyder rigtig gerne at hjælpe med dig med, at få klippet din hæk. Dette uanset om det er privat, eller erhverv og hvornår på sæsonen det er.

Vi kan tilbyde at udføre hækklipning af næsten alle størrelser og alle former for hække. Vi har mange års erfaring med grøn pleje – og vi gør et godt stykke arbejde.
Det er vores mangeårige erfaring som siger os, at når du som kunde oplever at blive hørt i processen – fx i forbindelse med den tidsmæssige ramme, og/eller har prismæssige eller udførelsesmæssige ønsker – vil du føle dig tryg ved at vi ordner din hæk. Dette gør, at du som kunde også vil være mest tilfreds med det udførte arbejde, hvorfor du efterfølgende også kun skal glæde dig over din velklippede hæk – for så har vi nemlig en til, tilfreds kunde.

I en lille virksomhed som vores, sætter vi en ære i at få opgaven løst til den aftalte pris, og den aftalte tid.

Vi kommer naturligvis meget gerne med anbefalinger til løsninger og forslag til hyppighed, af klipning. Men det er i sidste ende selvfølgelig dig der træffer beslutning om, hvordan og hvornår du vil have, at vi vedligeholder din hæk.

Herudover tilbyder også virksomheder, institutioner og boligforeninger at indgå en serviceaftale om hækklipning.

Vi arbejder i følgende områder: Birkerød, Holte, Hørsholm, Nærum, Rudersdal, Rungsted, Sandbjerg, Skodsborg, Trørød, Vedbæk og Virum. Google

Kontakt os for tilbud

error: Indholdet er beskyttet