Rudersdal Have

Vi tilbyder rigtig gerne at hjælpe med at passe og pleje, netop din have.
Vi sætter en ære i at få opgaven løst, til den aftalte pris, og den aftale tid. Over årene har vi hjulpet endda mange haveejere med at vedligeholde deres grønne område.
Hos os forstå vi vedligeholdelse, som alt lige fra at slå græs, luge bede, til at vande eller beskære træer og buske.
Vi har nedenfor oplistet nogle eksempler på vedligeholdelsesydelser i haver, som vi kan tilbyde at udføre:

Hækklipning
Græsslåning
Gødning af græsplæne
Vertikalskæring af græsplæne
Bekæmpelse af ukrudt
Beskæring af træer
Beskæring af buske
Træfældning
Topkapning
Opstamning
Opskæring
Rodfræsning
Ovenstående er naturligvis baseret på, at vi også foretager oprydning og bortskaffelse i forbindelse med vores arbejde, så der ikke er dig noget overladt.
Nogle gange er det enkelt at fælde et træ. I virkeligheden er det så alligevel ikke helt så enkelt endda, da der eksempelvis både skal tages højde for træets hældning, og de omkringliggende omgivelser.

Er der ydermere et hus eller andre bygninger inden for træets faldradius, kompliceres opgaven yderligere, og der skal tages nogle sikkerhedsmæssige foranstaltninger herfor – inden opgaven først rigtig påbegyndes.

Rudersdal Have

Vi har prøvet det før, og vi gør et godt stykke arbejde. Derfor har vi også det nødvendige udstyr som skal til, for at løse opgaver med fældning og topkapning af både større og mindre træer.

Vi sætter en ære i at få opgaven løst, til den aftalte tid, og den aftalte pris.
Selve oprydningen efter træfældningen eller topkapningen, kan vi naturligvis også tilbyde at hjælpe med. Dette gælder fx også, hvis I ønsker at den tilbageværende stub efter fældning, skal rodfræses.

Udplantning handler desværre ikke kun om at grave et hul, og så stoppe en plante i det. Vi udplanter omhyggeligt. Det betyder, at træer og buske sættes i god muld, og at vi samtidig forsøger at sikrer os, at dine træer og buske er enkle at vande – alt efter behov.

Samtidig ser vi til, at det er den bedst mulige jord til formålet der anvendes, da både nyplantede buske såvel som træer efter udplantning, kræver noget ekstra opmærksomhed og pleje. Google

Kontakt

error: Indholdet er beskyttet